Syk før løpene - rødbetsaft gav kraft, kjørte til seier med laget

Tommy Thu i aksjon på Elgane under ligarunden.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

SPEEDWAY: Tommy Thu fra Randaberg kjører speedway i den norske ligaen. Nylig var han på Elgane og kjørte 3. runde i den norske speedwayligaen, men hans første denne sesongen.

— Det ble førsteplass for klubben vår, men det var nære på - for det var så vidt jeg kunne være med. For bare noen dager siden var jeg klar for å trekke meg på grunn av sykdom, men jeg ønsket ikke å svikte lagkameratene, sier han til Randaberg24.no

Thu kjører for Elgane men hanket seg inn til løpene på Elgane startet. Der ble det scoret seks poeng for randabergbuen.

— Det er utrolig hva som hjelper. For min del ble det blant annet noen liter rødbetsaft I tillegg ble det noe urter og ikke minst noen timer i sauna for å svette ut litt. Alt dette fungerte finfint.

Tommy Thu er ivrig på speedwaybanen, som her under løp på Elgane på Jæren.

Helgens ligamatch ble kjørt mot NMK Drammen, Oslo MK og Granland SMK. Det ble en klar seier for Thus lag.

— Joda, det gikk bra. Jeg merket ikke så mye til sykdom under løpene, men etter løpene var ferdig, da var jeg ganske så utmattet.

Om to uker er det nye løp - på en bane som er spesiell å kjøre på.

— Det er neste ligarunde det er snakk om. Stevnet kjøres ved Mjøsa, men på en bane som er hard som betong. Det betyr litt ekstra jobbing med sykkelen før vi reiser dit. Da struper vi ned motoren slik at den ikke spinner for mye, og da får også bahjulet bedre feste. Det er jo også litt gøy, at det er så mange triks at en aldri blir utlært i dette gamet.

Publisert: