VBK trakk det lengste strået og vant lokaloppgjøret

Det ble som ventet ganske så spennende da Randaberg spilte mot VBK i kveldens lokaloppgjør, i hvert fall i første omgang.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: VBK fikk en flott åpning, men et pussig mål hvor tidligere RIL-spiller Andrew Duthie scoret med ryggen, etter fire minutters spill.

Hjemmelaget kom best i gang, men Randaberg hang seg på og kom seg godt inn i kampen - og overtok også en del av omgangen.

Randaberg utlignet til 1–1, også det et pussig mål som Thomas Granhøy Gundersen sørget for, men ved god hjelp av keeper som overhodet ikke viste klasse ved den anledningen.

Begge lag hadde sin sjanser utenom de to målene - for to ganger smalt det i treverket for Randaberg, mens VBK hadde et skudd i stolpen.

Til pause sto det imidlertid 1–1, noe som var helt greit.

Randaberg hang med, men tapte mot VBK.

I andre omgang var det hjemmelaget VBK som kjørte på, og som hadde mest på lager. VBK hadde to strake seire å vise til og gikk for sin tredje.

Etter 67 minutter sørget Matias Kleppe Reinsos for at laget var på vei mot det, for da ble det nemlig 2–1 ledelse til hjemmelaget, foran rundt 150 tilskuere.

Ti minutter senere var det nok en gang hjemmelaget. Steffen Klemetsen Jakobsen, også det tidligere Randaberg-spiller, sørget nemlig for 3–1 ledelse.

Randaberg hadde derimot ikke tenkt å gi seg. På et nydelig frispark reduserte Randaberg fem minutter før slutt. Håvard Vindenes scoret og Randaberg hadde også en gyllen og god mulighet til å utligne kort tid etter.

Det gikk ikke - og på overtid var det Ceu Lian Khar som sørget for 4–2 til VBK. Dermed vant hjemmelaget kampen og Randaberg reiste den korte veien hjem uten poeng.

Markus Eik fikk to gule kort, og dermed rødt kort i sluttminuttene.

Gule kort også til Joakim Berg Holter, Elias Christiansen og Maekele Weldessilasie.