Damer og herrer med hjemmekamp - poengfangsten kan og bør fortsette

Randabergs damer spiller hjemme mot Lierne søndag ettermiddag.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: I ettermiddag er det to volleyballkamper i Randaberghallen.

Først ut er lederlaget i eliteserien, nemlig Randabergs damelag. Etter fire kamper står laget med 11 poeng, 3 poeng mer enn TIF Viking som har en kamp mindre spilt.

Lierne er motstandere for Randaberg, et lag som så langt én seier og to 2–3 tap.

– Vi får ikke noen enkel oppgave mot Lierne søndag. Det er et ballsikkert lag vi møter og hardtjobbende. Ser vi på resultatene deres så har de spilt jevnt blant annet mot ØKSIL og skal ikke undervurderes på noen måte, sier trener Espen Sørbø.

Randaberg stilte uten Karoline Nore sist, men hun er tilbake etter sykdom. Denne uka har Dasha Stuzhuk hatt influensa, men skal være klar til kamp søndag ettermiddag.

Så er det spørsmålet – kan denne kampen bli den hvor Randaberg tråkker skeivt? Onsdag i neste uke spiller laget E-cup hjemme mot det 10 best rangerte laget i verden, Igor Gorgonzola Novara fra Italia.

– Mange tenker spesielt mot Novara kampen men jeg holder tilbake all informasjon der foreløpig. Vi skal heller bruke Lierne kampen til å få en god følelse inn i neste. Det kommer tett men sånn er typisk for gode lag. Det skal bli kjekt å vise oss fram i Randaberghallen igjen, på søndag.

Randaberg møter Igor Gorgonzola Novara fra Italia i neste uke, men først er det Lierne.
Leiv Helge Kaldheim er tidligere Randaberg-spiller, men nå med i teamet rundt Torvastad.

Herrelaget skal også spille kamp i Randaberghallen. Her snakker vi et lokaloppgjør mot Torvastad.

Laget fra Karmøy har tapt sine to første seriekamper og er svekket fra forrige sesong. Borte er Oscar Espeland, han som plukket poeng etter poeng for laget. Med er heller ikke kantspiller Adrian Mol, men laget har flere talentfulle spillere.

Randaberg har hatt en god start på sesongen. 3 seire og ett tap er status for laget. Det holder til 4. plass på tabellen. Forrige sesong vant lagene en kamp hver i de to lokaloppgjørene. Randaberg er styrket, har et bedre lag og en bredere stall å ta av, så dette er en kamp Randaberg rett og slett bør vinne.

Publisert: