HÅNDBALL: I disse dager er håndballsesongen i gang for flere lag, deriblant Randabergs J14 lag som spilte første seriekamp mot Åkra i breddeserien søndag ettermiddag.

Randaberg-jentene leverte en varierende kamp - noe som viste igjen på resultattavla etter kampen.

Åkra var det førende laget fra start til sluttsignalet gikk. I første omgang havnet Randaberg bakpå fra start og Åkra ledet 5–2 etter 10 minutter. Randaberg-jenten forsøkte, men avslutningene satt ikke mellom stengene.

Åkra ledet 13–5 etter første omgang.

I andre omgang var kampbildet mye likt som i første omgang. 13–5 til Åkra ble faktisk til 19–5 og løpet var kjørt tidlig i omgangen.

Gjestene fra Karmøy førte kampen og gjorde mye som de ville - og en forskjell var at laget scoret på sjansene, mens hjemmelaget sleit med avslutningene.

Utover i sesongen kan dette nok bli bedre og bedre, men starten på serien var ikke den beste - for Åkra vant så klart som 25–11.

Randaberg HKs målscorere var Nora Haarr Nedrebø (2), Oda Remine Tønnessen (2), Astrid Nerheim (3), Tiril Kleggetveit Amundsen (3) og Amine Rygg Flister (1).

Sanne Grindhaug Aanerud ble toppscorer for Åkra med 7 mål.

Cirka 50 tilskuere så sesongens første kamp i Randaberghallen.