VOLLEYBALL: Det blir alt annet en plankekjøring når laget reiser til Bergen kommende helg, men målet er klart: De skal til det som heter «Final Four», sluttspillet i volleyball der hvor til slutt seriemesteren kåres.

Arrangementet finner sted i Randaberg om snaue 14 dager.

– Vi kommer selvsagt til å spille for seier i hver av de tre kampene som skal spilles, sier Kjetil Riisland til Randaberg24.

Sammen med resten av laget startet han og dem godt på sesongen, men etter hvert sleit de mer og mer, men klarte å spille seg til plass i kvartfinalen i sluttspillet.

– Vi møter Øksil NTNUI og TIF Viking i Bergen. Vi har slått de to førstnevnte lagene i begge kampene i serien, men vi vet også at vi må spille godt for å ta oss videre, forteller Riisland.

Eliteserien denne sesongen var jevn - og en serie hvor alle slo alle.

– For å ta seg til Final Four er vi avhengige av godt spill, der vi gjør jobben på vår side av nettet.

Han forteller om en blandet sesong, som startet godt, men som også inneholdt mye skader og sykdom. Riisland var en av spillerne som viste meget godt igjen første del av sesongen.

– Nå har vi fortsatt et par spillere som trolig ikke er med til kvartfinalene, så det er kjedelig. Men vi satser likevel på å gjøre jobben som kreves for å ta oss videre.

Da er det «bare» å komme blant de to beste lagene i Bergen, så er de kvalifisert for «Final Four» i Randaberghallen.

Randaberg spiller første kamp til helgen mot Øksil.

Foto: Randaberg24