FOTBALL: Randabergs damelag startet serien med bortekamp mot Hinna 2, onsdag kveld.

Kampen endte med poengdeling etter 1–1. Lotte Flatø Bugge scoret Randabergs mål da hun ga Randaberg ledelsen 1–0 etter 35 minutter av første omgang.

Det holdt seg også til pause.

I andre omgang ble det altså én scoring til, men det var Hinna 2 som utlighet da det var spilt i 59 minutter.

Det endte 1–1 i kampen og en bra serieåpning for Randaberg, resultatmessig i 4. divisjon. Likevel var det slik at Randaberg var nær seieren, for like før slutt hadde Randaberg et skudd i tverrliggeren. Laget hadde også flere andre gode muligheter.

Flere gjorde en bra kamp, men damene måtte låne keeper fra klubbens 17 årslag. Linnea Alsvik sto meget godt i mål.

Martine Sandtorv Tønnessen (Randaberg) og Ida Petterson (Hinna 2) fikk begge gult kort. 16. april er det ny kamp for Randaberg. Da møter de Havørn.