To kamper - begge bør vinnes på hjemmebane

Det er to lag i god form som skal spille hjemmekamper.

Både herre og damelaget spiller hjemmekamper i helgen. Det forventes seier til både Martine Gilje og Kjetil Riislands lag.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: Lørdag ettermiddag håper både dame- og herrelaget på godt besøkt tribune i Randaberghallen.

Først ut er damelaget, serielederne. Motstander er KFUM Volda, et lag Randaberg har slått både i serien og i cupen denne sesongen. Randaberg er store favoritter til å vinne og befeste sin posisjon som landets beste lag på kvinnesiden. KFUM Volda er på 7. plass etter seks kamper og er 11 poeng bak Randaberg som har fem kamper.

For KFUM Voldas del så skal Randaberg se opp for lagets beste spiller, Todorova Edna Vladislavova. Hun er født i 2009, men er et stort talent og er på 6. plass når det gjelder poengscore i eliteserien. Der er Wilde Jakobsen på 4. plass og Maria Dahl på 7. plass.

Damene starter sin kamp klokken 14.00.

Randaberg-damene er hjemme fra Italia og klar for seriekamp mot KFUM Volda.
Herrelaget er klar for sette tremannsblokk på NTNUI-herrene i lørdagens kamp.

Herrelaget skal også ut i kamp på hjemmebane. Randaberg har denne sesongen virkelig vist at de blir et lag å regne med. Førde ble slått i kvartfinalen i NM - men nå er det serien som gjelder.

Før kampen lørdag ettermiddag mot NTNUI fra Trondheim er Randaberg på 2. plass på tabellen.

Det er strengt tatt sjelden kost etter at laget har spilt fem seriekamper.

Tidligere sesonger har ustabilitet nærmest vært «merkevaren» til herrelaget, men så langt har laget vist stabilt god volleyball og er for øyeblikket landets nest beste lag.

Det kan også fortsette utover i sesongen. Lørdagens kamp er ingen enkel kamp, men mot NTNUI er Randaberg klare favoritter. Studentlaget fra Trondheim er på 7. plass med 2 poeng etter fem kamper.

Det er flere spillere som står fram for laget. Håvard Aarrestad er skadefri og står med pene 178 poeng etter 21 spilte sett. En annen spiller som har stått fram denne sesomngen er Kjetil Riisland. På fem kamper og 21 sett står han med en score på 144 poeng og er med det på 4. plass blant kantspillerne. Aarrestad er på 3. plass. Lars Maaseide er nykommer og har også vært solid, for han topper listen over antall poeng for midtspillere med sine 77 poeng.

Herrelaget starter sin kamp i Randaberghallen klokken 16.30.

Publisert: