VOLLEYBALL: Det er noen år siden, faktisk er det bare Live Sørbø som er igjen i laget, siden Arjola Prenga spilte for Randaberg i 2015/16-sesongen i volleyballens eliteserie.

– Ja, vi har hørt at hun er tilbake i Norge og at hun har vært aktuell for spill i Lierne, sier RIL-trener Espen Sørbø.

Det har han rett i. Oversikten som er lagt ut er nemlig oppdatert med Arjola Prenga i spillertroppen til nyopprykka Lierne.

I dag er Prenga 36 år gammel og har siden hun gav seg i Randaberg, spilt for KV Drita Gjilan og Mirdita Volley i hjemlandet Albania. Før sesongen i Randaberg var hun innom klubber som Stod Volley (Norge), Terville-Floanga (Frankrike), CV Las Palmas de Gran Canaria og GS Kerateas i Hellas.

Arjola Prenga har tidligere spilt for Randaberg, men er nå klar for Lierne, kanskje blir hun å se mot Randaberg førstkommende helg. Foto: Skjermdump fra NVBF.no

Hos nyopprykka Lierne forteller man også at Prengahar vært med på noen treninger og at de håper hun også skal spille noen kamper for laget denne sesongen.

– Randaberg er motstander første helgen vår i eliteserien. Randaberg blir en tøff motstander, men vi er glad for at vi får en kamp dagen før mot ToppVolley, sier kaptein på laget, Kine Gjertsås til Randaberg24.

Hun regner Randaberg og Koll som favoritter i serien denne sesongen.

– Jeg er spent på å se vårt nivå mot de andre lagene i eliteserien, og håper vi vil kunne være med å kjempe om å vinne kamper. Våre forventninger til sesongen er å spille god volleyball og forhåpentligvis vinne noen kamper.