FOTBALL:

Randabergs damelag fikk en etterlengtet seier da laget møtte Sandnes Ulf til seriekamp i 3. divisjon i dag.,

Hele 5-1 vant laget etter å ha ledet 5-0. Randabergs mål ble scoret av Seline Bringsjord, Liva Landsnes Jensen (2), Ida Lineah Nilsen Løland og Hanne Kogstad.

Sandnes Ulf reduserte 18 minutter før full tid. Det var Randabergs andre seier i serien så langt, etter syv serierunder. Lagets neste kamp er hjemme mot Bryne 2, 24. mai.

– Endelig ble det seier etter litt for mange kamper uten. Vi tok med oss innsats og trøkk fra de to foregående kampene og det fikk vi belønning for. Damene skal ha for god innsats, de gikk ut i 100 og de leder 3-0 etter første omgang, fullt fortjent. I andre omgang har vi full kontroll på det aller meste, sier RIL-trener Kjetil Løland.

Fra dagens kamp tar vi med at det oppsto en viss dramatikk, for i første omgang ble RIL-spiller Sire Beate Fure Lyder skadet.

Sire Beate Fure Lyder ble kjørt til sykehus med ambulanse. Foto: FOTO: Arkivbilde, Per Thime

RIL-trener Kjetil Løland forklarer hva som skjedde:

– Ja, det så ganske stygt ut, så det ble tilkalt ambulanse. Det hele kunne se ut som en ødelagt akilles. Det var selvsagt et skår i gleden over tre poeng. Siri er lagets kaptein og har vært en nøkkelspiller for damene og har vært bunnsolid som stopper. Nå får vi etter hvert vite mer, men vi håper så klart det beste for henne.

SISTE:

– Nå har vi fått mer klarhet i omfang av skaden til Siri. Akillesen er ikke avrevet, men det er et muskelfeste til akillesen som er røket. Det blir sagt at hun dermed er ute av spill i seks uker, forteller Løland.