FOTBALL:

Randabergs A-lag skal også denne sesongen spille i 4. divisjon, og oppkjøringen er i gang for laget. RIL-trener Preben Andersen har fått med seg at flere klubber har hentet inn nye spillere. Det er noe Randaberg så langt ikke har gjort. Det finnes det også en årsak til.,

— Vi har to på vei inn dørene, men de har faktisk ikke kommet seg til hektene etter at de fikk covid-19 for et par uker siden. Håper på å få de tilbake på feltet innen kort tid, og satser også på at vi får knyttet disse til laget ganske snarlig, sier han til Randaberg24.

Treneren er derimot ikke bekymret for spillerstallen. Han mener staller allerede holder godt nivå.

— Vi stresser ikke med nye signeringer, da jeg er veldig fornøyd med de vi allerede har i gruppen. Vi har hatt flere prøvespillere med, men de som skal komme inn hos oss, må forsterke laget og ha noe ekstra å tilby.

MÅL: Tom Erik Aske sette ballen forbi RIL-keeperen og her tar Mastra ledelsen 2-1, fra en kamp i fjor. Fredag kveld er det treningskamp i Randaberg Arena. Foto: FOTO: Per Thime

Videre forteller han at A-laget innimellom har med unggutter fra juniorlaget, og flere der får anledning til å vise seg frem på feltet. Det kan skje også skje på fredag, for da er det årets andre treningskamp som spilles. I Randaberg Arena skal RIL spille mot 5. divisjonslaget Mastra.

— Inngangen til neste kamp har vært preget igjen av sykdom og litt skader. Heldigvis enda lenge til NM og seriestart, så de som mangler litt grunnlag og kamptrening har fortsatt litt tid på å rekke dette. Dog er det en så jevn kamp om plassene på laget, at de som har klart å holde seg friske og skadefri vil åpenbart ha en større fordel.