Endelig var de tilbake på banen - i skikkelig fotballkamp

RIL G14-1 var endelig tilbake på fotballbanen i kamp. Det har de ventet på i flere måneder. |RIL-spillerne samlet, og til høyre ser vi Viking-spiller Even Østensen. |RILs Bjørnar Tollaksen Nilsen scoret tre mål da Staal Jørpeland ble slått i treningskamp. For det fikk han også Viking-drakt av Viking-spiller Even Østensen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

BALLSPILL: 

Det er mange som har savnet å spille skikkelig fotball - det vil si fotballkamper. Det har vært nedstengt det aller meste siden begynnelsen av mars, men i går var det tilbake til fotballbanen for RILs G14-1 lag.,

— Dette var noe guttene har ventet på. De koste seg med å være tilbake i kamp, sier Tom Håland, en av trenerne for laget.

Koste seg

14-åringene hadde invitert Staal Jørpeland til kamp hjemme på Randaberg. RIL-spillerne koste seg og vant kampen 7—2.

— Det var jevnt innledningsvis, men så kom guttene skikkelig i gang. Kjekt å vinne, men trolig var det like viktig for spillerne å faktisk få spille kamp igjen.

Kampen ble spilt i nydelig sommervær på stadion, omkranset av en del tilskuere som også syntes det var kjekt å se kamp igjen.

— Dette ble også en kjekk sosial tilstelning, for vi stilte med både brus, chips, kaffe og kake i anledning kampen.

RIL-spillerne samlet, og til høyre ser vi Viking-spiller Even Østensen.

Viking-spiller Even Østensen (fra Jørpeland) var også invitert med på kamp. Han er søskenbarnet til RIL-treneren.

Fikk Viking-drakt

— Det var en fin gest av han å stille, og ikke bare det. Han delte også ut to Viking-drakter til en spiller på hvert av de to lagene.

RIL-spilleren Bjørnar Tollaksen Nilsen fikk drakt av Østensen, noe som selvsagt var populært. RIL-spilleren hadde før han fikk drakten scoret hat-trick mot Staal Jørpeland.

RILs Bjørnar Tollaksen Nilsen scoret tre mål da Staal Jørpeland ble slått i treningskamp. For det fikk han også Viking-drakt av Viking-spiller Even Østensen.

Neste uke venter ny treningskamp mot Klepp, før serien braker løs mandag 17 august, med kamp for G14-1 mot Viking, og for G14-1 mot Havørn