FOTBALL: Randaberg har fått seg ny spiller og det er en «gammel» kjenning som vender tilbake.

Alexander Corey Ranck er fra Randaberg, men har de siste årene bodd i Hordalens. Hans siste klubb var Vestsiden-Askøy hvor han står oppført med 14 kamper, men de siste to i 2020-sesongen.

Nå har han meldt seg til tjeneste for Randaberg - og det er noe trener Preben Andersen setter pris på.

— Forhåpentligvis vil han bli med oss også utover høsten, men det vil tiden vise. Han er fortsatt en god spiller, men trenger nok noen økter til for å komme i toppform. Denne kampen kan nok være kommer litt for tidlig, men vi skal aldri si aldri. Han er en person som krever av omgivelsene, og vil bidra for oss med både med verbale og fysiske tak på feltet, i tillegg til å gi økt konkurranse i laget.

Når Andersen snakker om denne kampen så er det kveldens hjemmekamp mot Egersund 2, en kamp Randaberg bør vinne og som de er favoritter i.

— EIK 2 blir en mulighet for oss å få en liten oppreisning etter tre tapte poeng mot SIF. Vi vet aldri hvem disse 2-lagene stiller med, men forventer uansett å møte en motstander som ønsker å spille fotball og utvikle gode fotballspillere, og forventer dermed et helt annet kampbilde enn det vi hadde sist kamp.

Randaberg tapte 1–0 mot SIF i forrige serierunde.

— På vår hjemmebane skal vi uansett motstander være offensive, og tørre å by på oss selv, så jeg forventer at vi får hull på byllen, og spiller underholdende fotball.

Til kveldens kamp er Martin Hestvik ute, det samme er Vegar Solstrand Ludvigsen Sistnevnte soner for gule kort. På vei tilbake er Ruben Sirevåg etter skade, mens man trolig også ønsker Jesper Mikkelsen velkommen i troppen, for også han er tilbake og klar for spill. Tidligere denne uka spilte han for Randaberg 2 i kamp mot Vardeneset.

Randaberg er på 5. plass på tabellen i 4. divisjon, mens Egersund 2 er nest sist.