TAPTE: Randaberg kom med selvtillit til kampen mot Riska, men reiste hjem med tap.

Et ufortjent tap!

I første omgang var det nemlig Randaberg som var det beste laget. Ett skudd i tverrligger og et par andre bra muligheter burde gitt laget ledelsen etter første omgang, men slik ble det ikke.

Hjemmelaget skapte knapt nok en sjanse de første 45 minuttene.

– Jeg synes spillerne viste veldig mye bra i første omgang. Vi skapte noen sjanser og var vel strengt tatt best, sier RIL-trener Preben Andersen til Randaberg24.

I andre omgang fikk Randaberg en kjedelig start. De fikk ikke mål imot med en gang, men Martin Voll fikk seg en smell i hodet.

– Det preget også spillerne de første 10 minuttene av andre omgang, mener treneren.

Det hadde han rett i - for etter 49 minutter var Vetle Lunde Myhre på plass der han har for vane - ved mål. Han sørget for at Riska. tok ledelsen 1–0. Målscoreren hadde før det vært anonym i kampen.

Randaberg kom seg til hektene etter hvert og kom seg mer og mer med.

Etter 65 minutter fikk laget straffespark. Marius Naustdal Storevik var meget sikker fra krittmerket og utlignet til 1–1.

Alt i alt var det fortjent.

I andre omgang hadde også Randaberg en ball i stanga. Riska benyttet seg av å score på noen av sjansene de hadde.

Syv minutter før slutt ble Vetle Lunde Myhre nok en gang målscorer og sørget for 2–1.

På overtid ble det 3–1 ved Thomas Vier.

Randaberg tapte altså mot serielederen, men stor forskjell på lagene var det ikke.

– Jeg synes som sagt vi står bra mot dem. Synd med skaden til Martin. Han ble kjørt rett til legevakten. Men, vi skal slå tilbake allerede mot Eiger i neste kamp, sa Preben Andersen.

PS! Flere bilder fra kampen ser du i morgen.