Vant samtlige kamper i serien - nok en 3–0 seier i dag

Randaberg var favoritter også i siste seriekamp - og innfridde. Laget gikk gjennom serien uten et eneste tap.

Glade spillere og trener, for dette laget gikk gjennom eliteserien uten tap!
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

VOLLEYBALL: Lierne var motstander i siste seriekamp, men Randaberg fikk en grei vei mot seier. Randaberg gikk gjennom serien på en utrolig måte, for ikke en eneste kamp er tapt. I dag fikk de motstand, men i bare ett sett.

I det første settet ble det faktisk overraskende enkelt og RIL-damene vant settet meget enkelt 25–13.

I det andre settet ble heller ikke Randaberg satt på de store prøvene.

Randaberg ledet 10–3 før hjemmelaget kom litt mer til hektene og med i settet. For Randaberg var det flere spillere som viste seg fram, blant dem solide Tuva Aarrestad som blant annet slo til med to serveess på rad, men hun slo også godt fra seg ellers, for Aarrestad viste godt igjen i poeng-scoren og var Randabergs beste spiller der etter to sett.

Randaberg var nesten like suveren i sett to og vant det klart, med solide 25–16.

Lierne var et nummer for små mot landets klart beste lag på kvinnesiden, Randaberg.

Randaberg kom på banen til tredje sett, vel vitende om at dette gikk mot ny seier og at laget dermed ville gå gjennom serien uten et eneste tap.

Innledningsvis slet man med det tekniske når det kom til oppdateringer fra kampen i Snåsahallen, men ikke verre enn at man fikk med seg at RIL-damene ikke gjorde det samme.

Randaberg fortsatte å male over motstanderen. RIL var tidlig oppe i ledelsen i settet, etter både serveess fra Dasha Stuzhuk og smasher fra Wilde Jakobsen og Tuva Aarrestad.

På 5–0 ledelse til Randaberg tok hjemmelaget time-out og fikk sitt første poeng etter det.

Lierne var motstander i siste seriekamp i dag.

Karoline Nore har også vært en viktig bidragsyter, som mange spillere har. De siste kampene har hun imidlertid bemerket seg mye - noe hun også gjorde i dagens kamp mot Lierne. Nore plukket godt med seg fra poengstatistikken og leverte en ny god kamp.

På en klar ledelse har man kanskje lett for å slippe seg ned litt, men Randaberg holdt seg sånn noenlunde oppegående.

Lierne forsøkte, men var sjanseløse mot Randaberg.

Randaberg tok seriens nest siste time-out da Lierne plukket noen poeng.

Da Randaberg ledet 19–15 tok trener Espen Sørbø time-out, for å justere litt.

En god blokk fra Maria Dahl sendte Randaberg i ledelsen 20–15, men hjemmelaget hang seg på og gav seg ikke.

Nok en time-out ble det på 21–19 ledelse.

Dette kom etter svake avslutninger i angrep. Det måtte skjerpes inn igjen.

Randaberg kom seg opp i 23–20 ledelse, etter smash fra Tuva Aarrestad. Lierne reduserte etter smash fra Prenga og var bak 22–23.

En servefeil førte så til matchball for Randaberg på 24–22.

Da skulle man stoppe Lierne - og Arjola Prenga, men hun smasha inn nytt poeng, da var det 23–24.

Men, Randaberg slo tilbake og Wilde Jakobsen satte siste ball i gulvet. Randaberg vant settet 25–23 og kampen 3–0.

Randaberg er ubeseiret i serien og dette var siste kamp.