160 spillere er klar - Vildbjerg Cup er i gang

Randabergs spillere og ledere i åpningstoget i Vildbjerg.
  • Per Thime
Publisert:

TURNERING: Det er sommeren høydepunkt for mange fotballspillere - og i formiddag startet tradisjonsrike Vildbjerg Cup i Danmark, en turnering hvor Randaberg har med 160 spillere.

Tradisjonen tro så er der slik at turneringen starter opp med et aldri så lite tog - eller i dette tilfelle ganske langt og lenger enn 17. mai toget i Randaberg. I Vildbjerg er det i dag regnvær, men utover uka er det gradvis meldt bedre vær.

Gjennom resten av uka skal det spilles mer enn 2.000 kamper og disse spilles alle på det som er strøkne grasbaner, hvor hovedstadion er den absolutt beste.

I vinduet under ser du fra åpningen, en video som er sendt fra Morten Andersen.

Her er en del av spillere og ledere, på tur i Vildbjergs gater.

I formiddag var det altså åpning på turneringen som samler flere tusen spillere fra flere nasjoner.

Randaberg er med sine 11 lag en av klubbene fra andre nasjoner som har flest lag med, og i formiddag var gjengen fra persillebygda godt synlige i toget.

De første kampene er heller ikke langt unna, for kampstart er klokken 15.25 for de første lagene fra Randaberg.

På hovedbanen, Vildbjerg stadion skal J14 spille sin første kamp - mot Tjørring IF. Randaberg vant denne klassen i fjor etter å ha spilt meget bra gjennom hele turneringen. Også da spilte laget sine kamper på hovedbanen.

Men, i tur og orden kommer etter hvert alle lagene i gang med sine kamper og det har noen kjekke og spennende dager i vente.

Randaberg24 er dessverre ikke på plass dette året, men vi skal følge opp så godt vi kan likevel.

Her er en til video fra åpningen i Vildbjerg.

Bla mot høyre - flere bilder fra åpningen

Publisert: