VOLLEYBALL: Det sto et seriemesterskap på spill for Randaberg i ettermiddagens finale i Final Four i Randaberghallen.

Motstander Koll er kjent som et lag som er best når det gjelder, så det var overhodet ikke noe gratis på gang for Randaberg.

Randaberg spilte opp mot sitt beste og vant kampen 3–0. At de skulle vinne var ikke overraskende, men i tre strake sett var en overraskelse.

Det var et heltent Randaberg som møtte til kamp. Her var det skjerpede spillere som ville gjennom sesongen uten tap i serien. Det holdt godt, for damene leverte i tre strake sett og i perioder feide de Koll av banen.

I kveld er det fest - og den er fullt fortjent etter en fantastisk bra sesong.

I det første settet startet hjemmelaget nervøst, ikke unaturlig når mye står på spill. Randaberg overtok imidlertid etter hvert, leverte fra det meste og vant det første settet, overraskende enkelt 25–16.

Grunnlaget var lagt, men det var lenge igjen. Men, Randaberg beholdt trykket innledningsvis i neste sett og holdt seg i ledelsen lenge. Flere spillere leverte, men en spiller som Karoline Nore viste godt igjen. Da hun satte inn 14–11 var det hennes 9 poeng.

Flere kampbilder - bla til høyre

Karoline Nore spilte en god kamp for Randaberg og var jevnt inne i poengscoren. Foto: Per Thime

Randaberg hadde fått et pent overtak i settet og kom seg opp i en fin ledelse da det ble 19–14 etter en feilserv fra Koll-spiller.

Det luktet settseier og 2–0 ledelse i Randaberghallen for noe mer enn 300 tilskuere - som laget en meget god stemning. Karoline Fauske og Koll forsøkte å henge seg på da hun plukket poeng og det sto 21–17.

Settet var ikke slutt og Koll nærmet seg, men et slag bak eller i antennen sørget for 23–18 ledelse og to poeng fra settseier. Randaberg hentet hjem også sett to, men misbrukte flere settballer. Det andre settet endte med 25–20 seier.

Martine Gilje leverte nok en god kamp for Randaberg. Foto: Per Thime

I det tredje settet var det Koll som startet best og hadde ledelse på 3–4 poeng før Randaberg kom i gang. Randaberg overtok etter hvert initiativet og ledet 17–13 etter en meget bra periode.

Randaberg er og viste seg som et bedre lag enn Koll. Settseieren ble trygget og kampen vunnet.