FOTBALL: Randaberg stilte redusert, men mer enn godt nok til ta seg seg av Brynes rekrutter, et ungt lag som hadde lite at bjuda på mot hjemmelaget fra persillebygda.

Allerede etter 12 minutter så var det hjemmelaget som steg til værs. Midtstopper Joakim Berg Holter raget høyest og nikka inn 1–0 ledelse til Randaberg.

Stopperkollega Marcus Helmichsen Prestegård skulle heller ikke være dårligere, for fem minutter før pause satte han inn 2–0 målet, ikke med hodet, men med beina. Fortjent 2–0 ledelse etter første omgang.

Brynes keeper Sem Aleksander Bergene måtte se mange baller bak seg, som her da det ble 2–0 til Randaberg i første omgang. Foto: Per Thime

I andre omgang fortsatte hjemmelaget, for det var mye Randaberg - for Bryne var strengt tatt uten muligheter for verken det ene eller det andre.

Vegard meling Nesse sørget for to kjappe scoringer. Først ble det 3–0 etter 49 minutter, men han sørget også for 4–0 etter 52 minutters spill. Samme spiller kunne scora hat-trick kort tide etter, men skjøt egentlig himmelhøyt høyt over, men mer enn godkjent med to mål før han forlot banen.

Vegard Meling Nesse scora to ganger, men var nære tre på rappen også. Foto: Per Thime

Men, hjemmelaget produserte på og scora mer. Joakim Berg Holter rager høy - og satte inn 5–0 målet med hodet igjen.

Kampen var da 61 minutter og for lengst avgjort.

Minuttet før slutt satte inn Patrik Dragesæt Knudsen inn det siste målet. Randaberg vant meget fortjent 6–0, ikke et mål for lite.