FOTBALL: Mastra kom til Randaberg med to strake tap i kofferten, men så for seg å ta en ørliten hevn for 0–1 nederlaget mot Randaberg 2 i vårens oppgjør.

Første omgang var av den jevne sorten - hvor mye var mellom de to 16-metrene i store deler av omgangen. Randaberg 2 stilte med flere spillere fra A-stallen, blant dem Martin Hestvik. Han spilte sin første kamp på flere uker - på grunn av skade.

Randaberg hadde en god mulighet før halvtimen var passert, men sjansen endte i eller i nærheten av tverrligger.

Etter 34 minutter var det gjestene som sto for det første målet. Øystein Hodnefjell sørget for ledelse til de nesten helrøde da han satte inn 1–0 ledelsen, bak Randabergs keeper-debutant på dette laget, Mads Haver Larsen.

Stillingen holdt seg også til pause.

I andre omgang løsnet det i målprotokollen for hjemmelaget også, spesielt for Ruben Idarson Sirevåg. Han scoret to ganger i løpet av ti minutter og dermed ledet hjemmelaget 2–1. Målene satte han inn etter 44 og 54 minutter.

Se haugevis av bilder fra kampen under her

Slutt var det imidlertid ikke. Mastra hadde mer på lager og utlignet etter 66 minutter da Tore Aske scoret 2–2 målet.

Utligningen gav Mastra en ekstra dose på tenningsnivået, for etter 79 minutter var de i ferd med å snyte hjemmelaget for poeng.

Øystein Hodnefjell fikset nemlig 3–2 ledelse til Mastra. Hodnefjell er normalt ikke den notoriske målscorer, for kveldens mål for hans del var ifølge statistikken de første siden en kamp mot SIF i oktober i fjor.

På overtid avgjøres det hele, og det er ikke hjemmelaget som utligner, men den tidligere Randaberg-spilleren Mats Marius Hagelund Ueland som sørger for 4–2 til Mastra.

Dermed ender det hele også på den måten at Randaberg må nøye seg med to mål, mens Mastra scorer fire og vinner til slutt ganske så fortjent mot rekruttene til Randaberg.