VOLLEYBALL: Randabergs herrelag har på en måte kniven mot strupen når de i helgen spiller bortekamp mot Frøde. Laget har tapt fire av de fem siste kampene, men det har også motstander Førde gjort.

Lagene møtes til kamp om den viktige plasseringer i eliteserien. De beste lagene skal spille «Final Four», men skulle Randaberg tape, da ser det stadig vanskeligere ut med å bli kvalifisert direkte.

Det er imidlertid slik at Randaberg bør ha gode sjanser til å ta seieren i denne kampen. Det er skrevet tidligere at Randaberg har et godt lag, på papiret, men utover seongen har det vært sykdom og skader som har ødelagt mye.

Randaberg24 tror på et løft for laget, at de vinner kampen på bortebane mot Førde.

Tabellen eliteserien herrer før helgens runde. Foto: NVBF
Dette er tabellen eliteserien for kvinner. Foto: NVBG

Damene skal også spille bortekamp denne helgen. Det er TIF Viking som er serieledere, tre poeng foran Randaberg - men sistnevnte lag har to kamper mindre spilt enn bergenserne og er ubeseiret i serien etter 11 kamper.

Det bør laget også være etter kampen borte mot Lierne. Det er ingen enkel seier som venter, for Randaberg må holde trykket og kjempe for poengene i Trøndelag.

Det tror vi Randaberg gjør og at de tar hjem sin 12 strake seier i eliteserien.

Både damene og herrene spiller sine kamper søndag.

Maria Dahl og Randaberg er klar for bortekamp mot Lierne, og er favoritter til å ta sin seier nummer 12 i serien, og da er de fortsatt ubesiret. Foto: Per Thime