SVØMMING: Randaberg IL svømming deltok med 13 svømmere i SSK Open, arrangert av Stavanger svømmeklubb i Stavanger svømmehall.

Samtlige lokale svømmere satte personlige rekorder i bassenget som er regnet som et raskt basseng. Det var i flere årsklasser det ble svømt - og spesielt i de yngre årsklassene ble det satt flere «perser».

Ronny Andrè Dielininkaitis oppnådde ny klubbrekord i 11 årsklassen og er nå blant landets aller beste svømmere i sin årsklasse i 100 meter fri.

Leja Dielininkaityté er ett av flere lokale svømmetalenter som hevder seg godt i bassenget. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Stevnet i Stavanger svømmehall var en generalprøve for de fire yngre svømmerne Victoria Dorthea Godegjord, Ronny Andrè Dielininkaitis, Maksims Roscins og Leja Dielininkaityté. De fire har kvalifisert seg til å delta på Landsdels-mønstringen Vest i Bergen 17-19 mars.

– Mens de eldste beviste at de er i rute med trening og prestasjoner til sine store internasjonale stevner i Sverige og Finland i mars og april, som avsluttes med Bergen Swim festival i slutten av april, sier Sonali Rathour Hansen til Randaberg24

Alexandra Peter skal delta i flere stevner, blant annet i Romania. Foto: Per Thime, arkivbilde

Senior svømmer Alexandra Peter skal i tillegg delta på stevne Romania i april.

– Men aller første stopp er treningsleir i Gøteborg med 50 meters langbane i vinterferien. Alle ser frem til en god opptrening før vårens konkurransesesong starter, avslutter Rathour Hansen.