SANDVOLLEYBALL: Hermine Fossmark og Nora Halgunset gav alt i kvartfialen, men måtte til slutt se seg slått av Tiril Våg Skjold og Zara Vaigafa fra Vindafjord og KFUM Stavanger.

Hermine og makker vant det første settet med minst mulig margin, 21–19. I det andre settet var det også spenning helt til siste ballveksling. Det ble imidlertid tap, nærmest på overtid å regne. 24–22 sto det til motstanderne da siste ball var slått ned i sanden.

Jevnt var det også i det tredje og avgjørende sette, men det ble tap 10–15 for de to jentene. Dermed blir det spill om 5. plassen for laget i morgen ettermiddag.

Tidligere i dag spilte August Bø og Sean Veselovsky 1/16 delsfinale, en kamp de tapte 1–2.

Men det sto ikke på innsatsen for laget. Sean Veselovsky brukte krefter - og hodet i spillet.

Se videoen under da Sean forsøkte det meste da ballen skulle over nettet. Videoen er filmet av Naomi Veselovsky - og tillatt utgitt av Shawn Veselovsky.

I G19-klassen ble det 0–2 tap for Lars Starheim og Ludvig Spikkeland etter 21–16 og 21–14 til laget fra Strandvik/Sortland IL.

Det betyr at de to skal spille om 13. plassen i morgen.

Kamp om 9. plassen blir det for Oscar Byberg Thorstvedt og Diego Bottazzin. Tidligere i dag ble det knepent 1–2 tap for laget som spilte mot et lag fra Vikersund IF.

Diego Bottazzin og Oscar Byberg Thorstvedt i aksjon i NM Foto: Stig Petter Thorstvedt

For laget Herman Nilsen Byberg og Nikolai Bø Nilsen ble det i ettermiddag tap i kampen om 17. plassen, med 0–2. I morgen skal det spilles om plassene mellom 25. og 29.

Aurora Brimsø og Malin Brynjelsen vant ettermiddagens kamp 2–1 i kampen å komme fra 17. til 32. plass.

Det betyr ny kamp i morgen, da er det plassene mellom 17. og 21. plass det skal spilles om