Opp og ned i «sandkassen» - NM fortsetter for lokale spillere

Hermine Fossmark og Nora Halgunset skal spille kvartfinale i NM.
  • Per Thime
Publisert:

MESTERSKAP: NM i sandvolleyball for de unge fortsetter - og med opp og kanskje en nedtur eller to.

Hermine Fossmark og makker Nora Halgunset er klare for kvartfinale i J17-klassen. I 1/8 delsfinalen ble det nemlig en solid 2–0 seier for paret. Settsifrene var da 21–10 og 21–16.

De to talentfulle jentene spiller kvartfinale senere i dag, mot et lag bestående av en spiller fra Vindafjord og ei fra KFUM Stavanger Volleyball.

Tidligere i dag var også August Bø og Sean Veselovsky i aksjon, i 1/16 delsfinale. I en meget tett og jevn kamp var det laget fra OsloVolley som vant knepent 2–1. Randaberg-spillerne tok første sett 21–17, tapte 16–21 i andre sett, før det ble 13–15 tap i det siste settet. Nå venter plasseringskamper for laget fra Randaberg.

August Bø og Sean Veselovsky i aksjon i 1/16 delsfinalen tidligere i dag, i en kamp hvor det var meget spennende helt til siste poeng.

I 1/8 delsfinalen i G19 spilte Lars Starheim (Randaberg) og makker Ludvig Spikkeland (Austrått) mot ett av favorittlagene, Jonah André Lyngaas Kjemperud (Vikersund) og Jonah Utvik (Torvastad). Det ble en forholdsvis tung kamp for det lokale laget, for i to strake sett ble det 8–21 og 14–21 tap.

Nå blir det plasseringskamper for å best bli nummer 9 i mesterskapet for juniorer - etter en god innsats.

Andre lokale spillere skal i aksjon senere og det oppsummerer vi i kveld.

Publisert: