FOTBALL: Damene slo til med den tredje strake seieren da Lura var motstander på hjemmebane i kveld.

Det startet på aller beste måte med en tidlige ledelse. Ida Lillehammer scoret allerede etter fem minutter. Luras keeper var på ingen måte med - og så ballen trille forbi, men mål er mål og en fin start for hjemmelaget.

Randaberg setter inn 1–0 målet etter fem minutters spill. Ida Lillehammer scorer - i det som var et lettkjøpt mål. Foto: Per Thime

Det fortsatte også bra for hjemmelaget. Fem minutter senere var det ny scoring. Lea Kraft Vistnes fikk muligheten, satte ballen bak keeper og dermed 2–0.

Det holdt seg frem til pause. I andre omgang ble det ytterligere ett mål til Randaberg.

61 minutter var spilt da Sanne Johanson Lindbo sørget for 3–0 ledelse.

Randaberg vinner fortjent, men gjestene hadde også sine sjanser. Gjestene hadde nemlig en ball i tverrligger og ble snytt for et straffespark.

– Dette var en veldig fin laginnsats, hvor vi fikk to kjappe mål i første omgang. Så er vi også litt heldige underveis hvor de hadde en i tverrligger blant annet. Når det er sagt så er det herlig med tre på rad - og neste kamp er mot Stegaberg, den skal vi vinne, sier midtstopper Tuva Bjørkelund.

Karina Ness Helle debuterte for Randaberg. Hun holdt buret rent, men ble skadet underveis. Foto: Per Thime

Det var også debut for ny keeper på Randaberg i dag. Karina Ness Helle startet kampen og gjorde sine saker bra. Hun holdt buret rent, men dessverre ble hun skadet i første omgang etter en smell i hodet.