SPORT:

I dag kom 500 kubikk, eller 750 tonn støvfri sand til Randaberg. Det handler om det nye idrettsanlegget ved Randaberghallen som begynner å ta form. Sandvolleyball-banen skal etter planen stå klar lørdag 7. mai. Det eneste som gjenstår er nett, gjerder og tribune.,

Mads Fossmark er initiativtaker og rimelig stolt over den nye banen. Personlig skulle han ønske at denne sandkassen var i hans egen hage.

— Det er jo fantastisk at vi i Randaberg nå får et fullskala sandvolleyball-anlegg. Tidligere har vi nøyd oss med de små banene rundt om i Randaberg, men det at vi nå får en stor bane å boltre oss på er utrolig kjekt, sier Mads Fossmark og legger til.

— Personlig mener jeg det er alt for sent. Vi begynte å planlegge sandvolleybanen for 10 til 15 år siden, men den ble det ikke noe av. Så nå er jeg glad denne utendørsbanen begynner å nærmer seg ferdig.

Tidlig onsdag morgen begynte Nordbø maskin å frakte sanden til sandvolleybanen. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

Randaberg er kjent for sin volleyball og spillere har satt bygda på kartet i flere ganger. Det nye anlegget vil være tilgjengelig for alle i bygda, men da må de bestiller time. Fossmark håper at det nye anlegget kan tenne gnisten hos flere i bygda.

— Det nærmer seg åpning og jeg vil utfordre ordfører Jarle Bø til å ta første serv. Håper han tar utfordringen, avslutter Fossmark.

Nå ventes en rekke arrangementer fremover. Den 7. mai dukker nemlig bobilen Morgan og team Sandasol opp i Randaberg, for å lære folk å spille sandvolleyball. I tillegg blir det NM for regionlag i sandvolleyball til sommeren. Fossmark håper anlegget utenom disse arrangementene vil bli flittig brukt og ønsker alle velkommen til å ta anlegget i bruk.