Tapte mot VBK - skader preger laget uka før seriestart

Randaberg tapte 1-3 mot VBK i generalprøven før seriestart.

Randaberg fikk det vanskelig mot Vardeneset, spesielt i første omgang da gjestene ledet 3-0, men det var i fjor. Snart møtes de til NM-kamp.|PÅ BANEN: Trener Preben Andersen er i kamptroppen til kveldens kamp, men håper ikke å måtte spille. |MÅLSCORER: Ex-RIL spiller Joakim Berg Holter scoret det første målet. |MÅL: Lester Mitchell ble toppscorer med seks mål denne sesongen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

RIL-VBK 1-3:

— Oppsummert synes jeg vi klarer oss bra, etter forholdene, sier RIL-trener Preben Andersen etter kampen mot Vardeneset.,

Èn uke før seriepremieren mot Kopervik er det også godt det er én uke igjen, for RIL-laget domineres for tiden med skader.

— I dag var det så vidt vi klarte å stille lag på beina. I tillegg ble Henrik Andre Jelsa skadet og jeg måtte også på banen i andre omgang. Men vi får trå til vi som er disponible.

I første omgang var RIL med de første 10 minuttene, siden tok VBK over mye av spillet - og produserte de sjansene som var i omgangen.

Lettkjøpte mål ble det også, for man kan si at minst to av baklengsmålene i første omgang burde vært unngått.

— Ja, alle tre kommer vel ut av personlige feil, men det er sånn som skjer i fotball. Jeg synes vi står bra opp med det vi har i omgangen, men det er klart at 3-0 er mye, samtidig så var VBK effektive og er i tillegg soleklare favoritter til opprykk i sin pulje, som jeg ser det.

Det sto 3-0 etter første omgang - og det etter at hjemmelaget knapt hadde produsert en halvsjanse.

Andre omgang mye bedre fra RIL.

— Vi kom høyere på banen og skapte sjanser foran VBK målet.

Derfor var det heller ikke ufortjent da Lester Mitchell reduserte tre minutter inn i omgangen. Det kunne også blitt mer, for hjemmelaget kom til to meget gode sjanser hvor VBK-keeper virkelig fikk tatt ut sitt beste.

Det ble imidlertid ikke flere mål, VBK vinner meget fortjent 3-1 og hjemmelaget får ta opptelling over helgen på hvor mange spillere som blir klare til seriestart.

— Vi har mange ute, som sagt. Martin Hestvik håper vi blir klar, Vegard Aanestad er ute med strek og blir ikke klar. Så får vi se med resten av «skadestua» over helgen, blant annet med Jelsa som ble skadet i dag. I dag hadde vi også med flere juniorspillere siom hadde 90 minutter i beina mot Vidar. Vi skal reise oss og dette var tross alt en treningskamp, slår treneren fast.

VBKs mål ble scoret av Joakim Berg Holter, Morten Eriksen og Petter Haukali Olsen.

Bildegalleri fra kampen kan du se senere.

Publisert: