FRIIDRETT:

7. kilometer rundt Hålandsvatnet ble det løpt i ettermiddag, av 101 deltakere. Best i herreklassen ble Tom Erik Halvorsen, GTI Friidrett, med tiden 22.45.,

Det var 27 sekunder foran Martin Schei, Stord IL, og over minuttet raskere enn Rune Eie, Spirit.

Kvinneklassen ble vunnet av Kristin Vabø, Spirit, med tiden 26.22. 2. plass gikk til Oda Gjerstad, som var 10 sekunder bak vinneren. Sistnevnte løp i klassen 14-15 år. Nummer 3 ble Nina Kristin Holta,  minutter og 15 sekunder bak vinneren.

Flere lokale løpere var med, blant annet fra Grødem Runners:

15. Tom Eirik Håland + 3.14

16. Sindre Norgren + 3.17

24. Jan Otto Innvær + 4.41

34. Geir Erik Veland + 6.59

60. Joar Ulversøy + 12.05

Maria Nyvoll fra Randaberg vant klassen K23 på tiden 33.56, + 11.11 bak totalvinneren for kvinner.

Når det kommer til halvmaraton, var det det Tom Ole Dalstud, Skjalg IL, som vant på tiden 1:14:18, noe som var nesten fem minutter raskere enn nummer to, Roy Andre Erland, Spirit

Thomas Bø, Grødem Runnersm bloe nummer 15, vel 26 minutter bak vinneren. 55 løpere var påmeldt til den halve maratondistansen