FOTBALL: Det ble alt annet enn lett, for Vidar tok ledelsen ved Storm Førsund Kaada bare noen minutter ut i kampen, men etter bare åtte minutters spill utlignet Jonas Nernes Baastad for Randaberg.

Vidar tok ledelsen på nytt da Betanzo satte inn 2-1 etter 22 minutter. Tallak Veggeland scoret for Vidar åtte minutter senere, slik at resultattavla viste 3-1.

Betanzo økte til 4-1 for samme lag fem minutter før pause, og Kaada satte ballen i nettet og økte ledelsen fem minutter senere. Lagene gikk av banen på stillingen 1-5 etter første omgang.

Dominerte i andreomgang

Ti minutter ut i andreomgangen vartet Betanzo opp med hattrick, og seks minutter før slutt la Peder Nygård Voll på til 7-1 for samme lag. Leander Corneliussen økte ledelsen for samme lag da han satte inn 8-1 rett etterpå, og L. Corneliussen scoret sitt andre mål da han gjorde 9-1 to minutter før slutt. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene igjen.

Dermed ble det endelige resultatet 1–9.

Randaberg Foto: Per Thime

Kristoffer Bjordal (Randaberg G15) og Eivind Thomsen Joakimsen (Vidar G15) fikk begge gult kort.

Vidar serieleder - Randaberg på bunn

Etter tirsdagens kamp er Randaberg på åttendeplass på tabellen med null poeng, mens Vidar ligger på førsteplass med ni poeng.

Morten Larsen Stople var dommer. I neste runde skal Randaberg møte Hinna, mens Vidar møter Hundvåg.