VOLLEYBALL: Randaberg-damene tapte sett i fjor, men hadde ikke startvansker i kveldens NM-kamp mot Vindafjord. Det dreide seg om å ta seg til kvartfinalen, for NM-finale er målet for Randaberg.

Det første settet endte med en solid seier til Randaberg med 25–9. Hjemmelaget forsøkte, men det er stor - og skulle være stor forskjell på lagene.

Randaberg-trener Espen Sørbø sa før kampen at dette også var en fin måte å la andre spillere få muligheten. Det skjedde også, for både Vår Eikevik Ravndal, Chloé Stinson, Kaja Langvatn og Marthe Lassesen Fredheim spilte. Det samme gjorde opplegger Maria Åsmul.

Randaberg vant også det andre settet, men måtte ha flere ekstra settballer for å vinne 25–15 i sett.

I fjor var det også NM kamp mellom de to lagene. Da vant Vindafjord ett sett mot Randaberg. I kveldens kamp var det godt fremmøte med tilskuere, de skapte god stemning underveis i kampen.

Men, det er altså stor forskjell på lagene, men det er også lett å slippe seg ned og tro det går av seg selv. Hjemmelaget har gode og talentfulle spillere og viste det flere ganger. Randaberg ledet 7–1 og hadde kontroll, men Vindafjord-jentene viste også bra igjen, blant annet i en meget lang ballveksling, som Randaberg til slutt vant.

Randaberg er klar for kvartfinale i NM, for heller ikke i det tredje settet hadde laget de største problemer, selv om hjemmelaget hang bra med. Vindafjord skal ha for å gjøre et bra forsøk, men Randaberg er flere hakk bedre og gjorde det de kom for.

Vindafjord vant sett i fjor, det gjorde de ikke i kveldens kamp, for Randaberg vant 3–0 etter å ha vunnet det tredje og avgjørende settet.

Randaberg-damene er klar for kvartfinalen i NM.