Randaberg/VBK tapte toppkampen mot Hinna 2.
  • Per Thime
Publisert:

FOTBALL: Samarbeidslaget Randaberg/VBK spilte mot Hinna 2, lederlaget i 4. divisjon.

Det endte med 4–1 seier til hjemmelaget. Det var en kamp hvor alt tydet på uavgjort etter 90 minutter.

Men, Hinna ledet 1–0 etter første omgang, før Randaberg utlignet etter 75 minutter ved Ragnhild Stokka Hasting.

Det var imidlertid hjemmelaget som ga gass, på overtid av kampen. For, det er sjelden kost med tre mål på overtid, men det skjedde i denne kampen.

På overtid fikk Hinna straffespark, de scora og det sto 2–1, men det var ikke slutt.

Etter 92 minutter ble det 3–1 og fem minutter på overtid ble det 4–1 til hjemmelaget.

Det som så ut til på ende med uavgjort i toppkampen, endte i stedet for med et knusende tap for Randaberg.

Hinna topper tabellen med 18 poeng, Randaberg ned en plass til tredje med 12 poeng.