FOTBALL: Randabergs G17 lag gjennomførte en bra kamp mot bedre plasserte Bryne hjemme på en nær strøken grasbane.

I 20 grader ble det nemlig en finfin 4–2 seier mot jærbuene. Randaberg tok ledelsen etter 13 minutter, da det oppsto en aldri så liten mølje foran målet til Bryne. Andreas Grov traff ballen, nok til at den trillet over målstreken til 1–0 ledelse.

En fin start for hjemmelaget.

Men Bryne hadde til da hatt ballen mest, men kom ikke til sjanser - ikke før etter 20 minutter. Randaberg-keeper Tobias Nilsen Goa ga en retur som Bryne scoret på, da sto det 1–1.

Randaberg kjørte på og etter 39 minutter var laget tilbake i ledelse. Bjørnar Tollaksen Nilsen fikset 2–1 ledelse til hjemmelaget.

Bare fire minutter senere scoret Bryne og det sto 2–2.

Dette var imidlertid Randabergs dag. Bjørnar Tollaksen Nilsen scoret sitt andre mål for dagen da det ble 3–2 ledelse etter 61 minutter.

Randaberg trygget seieren etter 73 minutter, for Henrik Vestlie Håland satte punktum med 4–2 scoring og dermed ble det seier.

– Dette var bra, ganske solig egentlig, sa en av laglederne, Leif Birger Goa etter kampen.

Det hadde han så rett i, for det var en jevn og fin kamp , menge dueller og gode overganger fra hjemmelaget.

– Guttene er inne i en fin stim med god innsats og fine resultater.

Litt lenger fremme, der ligger det også en godbit og venter for både spillere og ledere. Laget skal nemlig på treningsleir til Spania i høstferien.

– Dette er noe guttene har jobbet for, det var ikke turnering for dem i sommer - så da bestemte vi å satset på fire dager i Spania. Det ser vi alle fram til og vi legger opp til både treninger og et sosialt opplegg.

Flere bilder - bla mot høyre