FOTBALL: Randaberg var tidvis bra i første omgang - og et stykke ut i 2. omgang, men det gikk ikke veien da laget spilte sin første obligatoriske kamp denne sesongen.

Hana var motstander og vant nemlig kampen 5–2, etter at Randaberg ledet 2–1 etter første omgang.

Randaberg tok ledelsen etter bare seks minutter da Ruben Sirevåg sørget for nettkjenning, men Trym Ådnanes utlignet for Hana etter 21 minutter.

Randaberg fikk også et mål annulert i første omgang, men Ebbe Revang var på plass og utlignet minuttet på overtid av omgangen. Alt i alt fortjent ledelse til Randaberg og med bedre uttelling kunne laget ledet 3–1.

I andre omgang raknet det helt for Randaberg etter hvert. Riktignok startet laget helt greit, men kom ikke til sjanser.

Hana viste seg fram, men det var mye takket være hjemmelagets fravær på banen. Etter 60 minutter ble det heller ikke bedre.

Der ble kampen tapt - for Vegard Håvarstein fikk rødt kort da han dro en Hana-spiller i drakten som siste spiller på vei mot mål.

En korrekt avgjørelse fra kampens dommer.

Fra der hadde ikke Randaberg noe som helst å by på og var knapt over Hanas banehalvdel. Gjestene scoret gang etter gang og gav seg ikke før laget hadde scoret fem ganger.

Til slutt vinner altså Hana helt fortjent 5–2 mot Randaberg. For sistnevnte lag får man ta med seg den første timen av kampen videre - for siste del av slettes ikke noe å skrive hjem om

Se og hør hva assistenttrener Marius Naustdal Storevik og spiller Thomas Granhøy Gundersen sa etter kampen i videovinduet.