Christian er blant årets vinnere av lederstipend

Christian Wanvik er en av to som er vinnere av honorert lederstipend
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

SPORT: Tonje Alvestad Ophus fra Sandved IL og Christian Wanvik fra Randaberg IL er tildelt NFFs honorære lederstipend, skriver kretsstyret i NFF Rogaland i en pressemelding.

De har utpekt Tonje Alvestad Ophus og Christian Wanvik til vinnere av NFFs honorære lederstipend i år.

NFFs honorære lederstipend tildeles hvert år personer som har utmerket seg med lang og tro tjeneste for klubb som leder, lagleder, trener eller i annet frivillig verv. Vi ser særlig etter personer som har bemerket seg innenfor strategiplanens hovedområder. Stipendvinnerne var to av seks meget verdige kandidater.

Wanvik ble nominert av Randaberg IL, og det står i nominasjonen:

«Christian Wanvik har de siste sju årene gjort en formidabel innsats som leder for barneavdelingen i Randaberg Fotball. Han har full kontroll på lister over støtteapparat i hele klubben, og gjør et stort arbeid med trenings- og kamptider. Han er også ansvarlig for aktivitetsdagene hvor vi inviterer nye spillere inn i klubben. Han er primus motor for Bunnpris-cup for de aller yngste i Randaberg Arena, og mangeårig nøkkelperson for vår store, tradisjonsrike Teccon-cup (7-12 år). Han har vært klubbens superbruker på IT i mange år, og gjort en stor innsats i forbindelse med overgang til Spond som klubbens medlemsregister.»

Publisert: