Startet høstsesongen med seier på utebane

Randabergs A-lag var i kveld i gang med høstsesongen. På Hundvåg ventet hjemmelaget, et lag som kjemper i bunnen av tabellen.

• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL: Randaberg kom til Hundvåg med forventning om å ta tre poeng i første seriekamp i høstsesongen.

Det startet også bra for Randaberg, i hvert fall resultatmessig. Da det var spilt i 35 minutter tok nemlig laget 1–0 ledelse, etter mål av Vegard Meling Nesse.

Det holdt imidlertid ikke til pause, for hjemmelaget utligent to minutter før pausesignalet til 1–1. Målscorer var Erik Berg Mauritzen.

Spillemessig var det ingen stor omgang fra noen av lagene.

Tomas Granhøy Gundersen scoret 3–1 målet til Randaberg.

I andre omgang var det så absolutt gjestene fra persillebygda som kom best i gang. Anført av Martin Hesvik, just ankommet fra Dana Cup med juniorlaget.

Etter 70 minutter gjorde han som han noen ganger gjør, scoret mål. Dermed var Randaberg oppe i 2–1 ledelse.

Det stopper heller ikke der.

Minuttet senere var det nemlig Tomas Granhøy Gundersen som økte til 3–1 ledelse. Det så dermed ut til å gå mot en fin åpning på høstsesongen.

Det ble det da også, for Randaberg vant kampen 3–1 og tok en fin, men forventet seier mot Hundvåg.

Ett gult kort til Randaberg i kampen, nemlig til Fredrik Førre, i første omgang.

HER ser du laget og annen kampinformasjon fra oppgjøret på Hundvåg.

Neste kamp er hjemme mot Bryne 2, 8. august.