SPORT:

Randaberg HKs damer ledet fra første mål i gårsdagens hjemmekamp mot Havørn. Anført av en opplagt og scoringsklar Lillian Tunge ble det nemlig 25-19 seier.,

Randaberg ledet 14-9 etter første omgang, men slapp seg ned noe innledningsvis i andre omgang. Havørn spiste inn ledelsen og hadde også 15-15 en kort periode. RHK-damene sa at det fikk være nok, scoret tre på rad og kontrollerte kampen resten av omgangen.

Lillian Tunge scoret 10 mål for RHK-damene. Foto: FOTO: Per Thime

Nevnte Lillian Tunge ble toppscorer med 10 mål, hvor ett av disse var et straffekast. Celin Støle Simonsen og Tiril Elise Jacobsn scoret tre mål hver.

FOTBALL:

Randaberg 2 (C) startet sesongen i går kveld i det som heter OBOS-cupen. Motstander på bortebane var 6. divisjonslaget Falkeid. Motstander startet med ett straffespark før kampen på grunn av divisjonsforskjellen, Randaberg spiller i 5. divisjon.,

RIL 2 fikk imidlertid en vanskelig start på sesongen, for Falkeid scoret på straffesparket og ledet 1-0 da kampen startet skikkelig. Det ble en vanskelig kamp for Randaberg. Hjemmelaget scoret ytterligere to mål før paus og ledet 3-0 ved sidebytte.

I andre omgang scoret lagene to ganger hver. RIL 2 spiste seg inn i kampen og reduserte ved Kristoffer Ree og Arve Sem-Henriksen Jr, det siste på straffespark to minutter før slutt.

Arve Sem-Henriksen Jr er spillende trener for Randaberg 2. Foto: FOTO: Per Thime

Falkeid scoret på overtid og vant 5-2. Det skal spilles flere kamper i pulja, for Randaberg 2 skal også spille mot Mastra og Madla 4.