FOTBALL: Randaberg 3 ville mye, men tapte 1–2 hjemme mot Sunde 2.

Dette er 7. divisjon og kamp mellom to lag på nedre halvdel.

Det var lenge målløst, men fem minutter før pause scoret Matias Morvik Walde for hjemmelaget. Den ledelsen holdt seg og de neste minuttene og dermed pauseledelse til hjemmelaget.

Sjekk bilder fra kampen

I andre omgang ble det både scoringer og flere gule kort å notere for kampens dommer. Randaberg skapte et par muligheter, blant annet med en ball i tverrligger.

Mål ble det derimot ikke i andre omgang for Randaberg. Jo, laget hadde ballen en del, men kom aldri til skikkelige forsøk, utenom den de plasserte i tverrliggeren.

Sunde var i bunn og grunn et bedre lag i kveldens kamp. I andre omgang scora de to ganger.

Tial Chum Za Thand sørget for 1–1 da det var spilt i 52 minutter, mens Zayed Mustafa Sadat scoret vinnermålet 30 minutter før slutt.

På overtid ble Sunde tildelt straffespark, men Randaberg keeper reddet og slo til corner.

Syv gule kort ble delt ut, hvor fem havnet i Randaberg. Pavel Bolfa, Torstein Skaaren Pedersen, Eirik Færøy Sæbø, Petter Harestad og Gheorghita Ciprian Pricop fikk hvert sitt gule kort av kampens dommer.

Randaberg er fortsatt på 10. plass på tabellen, mens Sunde klatret til 7. plass.

Matias Morvik Walde sørger for 1–0 til Randaberg i første omgang, men det hjalp lite - for Sunde vant fortjent 2–1. Foto: Per Thime