VOLLEYBALL:

I dag er det seriestart i volleyball. Randabergs to lag i eliteserien skal opp i kamp mot Førde i Randaberghallen.,

Før kampene er det mye usikkerhet, som hvor lagene står. Utskiftninger på begge lagene, uvanlige forberedelser med få treningskamper og usikkerhet rundt de andre lagene de skal spille mot - det er noe av inngangen til sesongen.

Herrelagets trener Kevin Ces er naturligvis spent foran sesongens første seriekamp.

— Vi har et ungt lag, med en snittalder på bare 21,3 år. Spillere er borte, mens det også er kommet inn nye spillere. Vi har knapt spilt treningskamper, å vi er spent på en første seriekampen sier han til Randaberg24.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/08/14/fem-nye-spillere-tror-pa-en-god-sesong/

Ces forteller at han skal være med å sørge for at Randaberg skal være et lag som skal kjempe for hvert eneste poeng i hver kamp.

— Spillerne jobber meget bra på trening, vi har gode spillere som stadig utvikler seg. Vi er optiminster og satser på plass i sluttspillet.

Randaberg har meldt inn 14 spillere som tilhører elitelaget for herrer. Flere av disse kommer ikke til å være med fast, men ved behov. Det gjelder gode spillere som Tom Harald Mossmann, Anders Broen, Tony Zylstra og Ljubo Janjic.

— Vi rår over flere unge og talentfulle spillere, som Johannes Helland-Hansen, Ivar Utbjoa og Kjetil Riisland, sistnevnte rekuttrt fra TVN på Sand.