RANDABERG STADION:

Det var gruppefinale i Adidas Cup det var snakk om da Randaberg-juniorene spilte mot SK Nord fra Haugesund i ettermiddag.,

På en søkkvåt bane var det hjemmelaget som tok kommandoen fra start. Laget skapte sjanser og scoret tidlig i kampen da Fredrik Harestad ga laget 1-0 ledelse.

Ikke lenge etter, var RIL på igjen. Sondre Ekrene Valen steg til værs etter et innlegg og nikket ballen i mål og det var 2-0 ledelse.

Dette holdt seg til pause, men ikke bare det. Det ble ikke flere mål, Randaberg vinner 2-0 og er videre i Adidas Cup som gruppevinnere.

— Guttene spiller en bra kamp og vinner fortjent. Vi skapte flest sjanser og kunne scoret mer, sier lagleder Jan Ove Valen.

Veien videre for RIL-juniorene er nå kamp mot et annet lag fra distriktet. Skulle det bli seier der, venter det 8-dels finaler før et eventuelt sluttspill på Gjøvik en helg senere i høst.

<img class="alignnone size-full wp-image-46801" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2021/08/DSC_7821.jpg" alt="" width="3432" height="2184" >