VOLLEYBALL: Randaberg-damene starter i dag sesongen hvor målene er flere. I forrige sesong var det kun cupfinalen man ikke nådde målet om, mens laget vant både grunnspill og sluttspill i eliteserien.

Det kan skje også denne sesongen.

Det har vært litt usikkerhet rundt et par spillere den siste uka. Live Sørbø (håndledd) og Wilde Jakobsen (knekt tå) har trent en del alternativt.

– Begge de to er testet og det ser bra ut. Det betyr at vi stiller med den antatt sterkeste første-sekseren vi rår over, noe som er bra, sier trener Espen Sørbø før sesongens første seriekamp.

Motstander er Koll, så her er det bare å hoppe rett i det. Koll er også denne sesongen regnet med å være helt der oppe i toppen.

– Vi er veldig spent men gleder oss voldsomt. Det forventes nok litt varierte prestasjoner i starten på sesongen, og derfor har vi også mentalt fokus. Tålmodig og fokusert. Tror gjerne dette blir en underholdende kamp mellom to gode lag.

Randaberg har hentet to nye spillere til sesongen. Ariel Vaigafa og Kaja Flatekvål er diagonal og kantspiller.

– Begge våre to nye spillere er spennende, og jeg kan si at ei av disse kommer også til å starte dagens kamp. Jeg skal ikke nå si hvem av de to, men begge de to 19-åringene er spillere med potensial.

Wilde Jakobsen (i mottak) og Maria Dahl er klare for ny sesong, den starter med hjemmekamp mot Koll i ettermiddag klokken 15. Foto: Per Thime