EGERSUND: Randaberg var bare sekunder fra å gå på et tap mot EIK 2 i mandagens 4. divisjonskamp på kunstgrasbanen i Egersund.

Randaberg reddet på overtid ett poeng.

Det var imidlertid hjemmelaget som førte an i målprotokollen i første omgang.

Etter 33 minutter tok hjemmelaget ledelsen 1–0 etter scoring av Trygve Rogstad.

Stillingen holdt seg også til pause. I andre omgang måtte Randaberg opp og fram, for det er poeng som gjelder.

Etter 54 minutter går det seg til Randabergs Marius Naustdal Storevik utligner til 1–1.

Marius Naustdal Storevik scoret ett mål mot EIK-rekruttene. Foto: Arkivbilde

Bare ti minutter senere tar igjen hjemmelaget ledelsen. Jacob Landro overlister RILs keeper og da står det 2–2.

Det dro seg mot seier for hjemmelaget, men på overtid av kampen sto unge og lovende Lester Mitchell fram. Randaberg fikk frispark som ble klinket i mål av unggutten.

Dermed fikk Randaberg med seg ett poeng i kampen i Egersund, ett lag som ligger nest sist på tabellen. Randaberg er etter kampen på 6. plass.

Tre gule kort ble delt ut, alle til hjemmelaget. Allerede torsdag er det ny kamp for Randaberg, da hjemme mot Riska.