HÅNDBALL: Randaberg viste bra takter da Bryne ble slått hjemme i Randaberghallen lørdag ettermiddag.

Da sluttsignalet lød hadde Randaberg vunnet så klart som 25–19, etter å ha ledet 14–10 etter første omgang.

Ida Lineah Nilsen Løland scoret 5 mål. Foto: Per Thime

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, helt til det sto 8–8. Randaberg-forsvaret og keeper Silje Diantha Håland stengte målet en periode for Bryne, avverget to mål og scoret to og ledet 10–8. Bryne kom målet bak, men Randaberg-damene fikk et forsprang til pause og ledet med fire mål.

I andre, innledningsvis, var der litt av det samme. Bryne bomma og Randaberg scoret fire på rad og ledet 19–12. Det ble for mye for jærbuene å ta igjen - og de var strengt tatt aldri i nærheten. Derfor var det også fullt fortjent at laget vant 25–19 og klatret til 5. plass på tabellen.

Dette var også lagets siste kamp før nyttår. I lørdagens kamp ble Lillian Tunge toppscorer med 6 mål, fulgt av Celin Støle Simonsen, med 5 mål - noe også Ida Lineah Nilsen Løland hadde.