FOTBALL: Flere RIL er inne i sine siste seriekamper i sesongen, eller er ferdigspilt. Randabergs rekrutter i 4. divisjon for damer er ferdig.

Siste seriekamp ble spilt lørdag ettermiddag mot Bogafjell. Før kampen var Randaberg ett poeng foran bydelslaget fra Sandnes, men da kampen var over, var Randaberg fire poeng foran.

Hjemmelaget vant nemlig 1–0 etter scoring av Alice Håversen Lindseth. Målet ble scoret etter 34 minutter av første omgang og var hennes første for rekrutt-laget denne sesongen, men hun har scoret 7 mål for laget som spiller i 3. divisjon.

Randaberg blir dermed nummer 7. på tabellen i 4. divisjon. Julie Helgevold Mathisen ble lagets mestscorende gjennom serien med syv mål, ifølge statistikken.