FOTBALL: Noen pussig kamp var det vel ikke, men det første målet i kampen sitt så vidt igjen i minnet.

For som vanlig var det vind på kunstgrasbanen - og for Havørn var det til dels sterk medvind i første omgang.

Det var spilt i sju minutter da bunnlaget i 7. divisjon tok ledelsen mot Randaberg. Nikolai Kaarvåg Sola hadde ballen ute på kanten og skulle vel strengt tatt bare legge inn i feltet, men vindkastet som tok ballen endte i mål, klistret nede i hjørnet til Randaberg-keeper Emerson van der Veen og da sto det altså 0–1.

Flere bilder - bla mot høyre

Det holdt seg også fram til pause. Randaberg utlignet til 1–1 da det var spilt i 67 minutter. Marius Olsen scoret i femte kamp på da da han utlignet og sørget for at det var håp om minst ett poeng mot bunnlaget som sto uten poeng før kampen.

Men, kvarteret før slutt fikk Havørn tildelt straffespark. Amir Saoula var sikker fra krittmerket og sørget for 2–1 ledelse.

Flere mål ble det ikke i kampen og dermed vant Havørn og tok sesongens første seier.

Randaberg 3 er på 6. plass i divisjonen med 7 poeng. Neste kamp for laget er mot Sandnes Ulf 4, 13. juni.