FOTBALL: Randabergs damelag var på Jæren mandag kveld og spilte mot Bryne 2.

Det startet bra da Lotte Flatø Bugge sørget for 1–0 ledelse til Randaberg etter bare to minutter av første omgang, men fortsettelsen var ikke like bra.

Tre minutter senere utlignet hjemmelaget til 1–1 etter mål av Camilla Øglænd.

Det var bare starten, for Bryne kjørte på, scoret flere mål og ledet hele 5–1 etter første omgang. Det gikk mot stortap for Randaberg.

Randaberg sto før kampen med bare en seier og mye tyder på en kamp i bunnen av tabellen. Seieren kom i åpningskampen mot Djerv 1919, men etter det har det blitt fem strake tap og 26 mål som er sluppet inn, før kveldens kamp.

I andre omgang hang Randaberg bedre med, for dette ble ikke den målfesten av en omgang som det ble de første 45 minuttene.

Det var spilt i 79 minutter da omgangens første mål kom. Det var også denne gang Bryne som sørget for det, for Hannah Søyland sørget for 6–1 ledelse.

Flere mål ble det ikke, men det var mer enn nok til å påføre Randaberg nok et stortap.

Randabergs Hanna Marie Gjerde og Hannah Sandvik Totland fikk hvert sitt gule kort.