FOTBALL: Det er Forus og Gausel som er motstander på Randaberg stadion i kveld klokken 18.00. Gjestene står med 7 poeng etter fire kamper, mens Randaberg har 3 poeng på like mange kamper, etter seier borte mot Vaulen for en snau måned siden.

Tre nye spillere har meldt seg til tjeneste for Randaberg. To av dem på korttidskontrakter. Sondre Liahagen Kolnes (keeper) og Linus Fleichmann Salomonsen skal spille fram til august, og begge er spilleklar og har trent med laget. Det er også kommet inn ytterligere en spiller, nemlig William Torgersen, Madla.

Han spilte senest forrige sesong flere kamper fra start i Madla i 3. divisjon og i NM. I Randaberg er han tenkt på midtbanen, men han kan også spille midtstopper som han ofte gjorde i Madla forrige sesong.

Jonas Kristiansen Skjæveland er delt toppscorer for Randaberg med to mål i serien. Her fra kamp mot Eiger. Foto: Per Thime

– Vi er godt fornøyd med å ha fått inn tre spillere. De to første er med en stund, mens William skal være med oss hele sesongen, sier Randaberg-trener Martin Hestvik før morgendagens kamp.

Som tabellen viser så har Randaberg hatt en trå start. Det er Vardeneset som topper tabellen, ett poeng foran Eiger og to poeng foran Hinna.

Forus og Gausel har hatt en bra start, så Randaberg kan få en hard nøtt å knekke i morgen.

– Ja, vi forventer en tett og jevn kamp, slik er det i de aller fleste kampene i denne divisjonen. Vi har fått trent godt den siste tiden og vi begynner å få en omtrent skadefri spillertropp.

Dermed kan det også være slik at laget onsdag tar seriens første hjemmeseier denne sesongen. Myrå er byttet ut med graset på Randaberg stadion, en nær perfekt grasbane som er blant de beste i fylket.

– I mitt hode føler jeg virkelig at det sitter en gjeng spillere i garderoben med masse energi på lager, og som gleder seg til å spille kamp igjen. Da er det viktig at spillerne er seg selv, at de tørr å vinne «krigen» som venter, for poeng kommer aldri gratis.

Randaberg24 tips: 3–1

Randaberg-trener Martin Hestvik. Foto: Per thime, arkivbilde