HÅNDBALL: Randaberg HKs lag spilte mandag kveld bortekamp mot Nærbø, et lag som er på 2. plass på tabellen.

Randaberg har levert mye bra – og gjorde også en bra kamp mot Nærbø, selv om hjemmelaget til slutt vant kampen 31–28.

Det ble en jevnspilt 1. omgang, men Randaberg var også foran med 9–6 ledelse – og ledet 13–12 etter første omgang.

I andre omgang fikk Randaberg er svakere start. Keeper reddet, Randaberg bommet og da var det hjemmelaget som scoret fire på rad og som da ledet 17–14.

RHK-damene ga seg imidlertid ikke og fikk kontakt og spiste seg inn. Tiril Elisa Jacobsen scoret, da var Nærbø foran med 20–19, og spilt i vel 11 minutter an andre omgang.

Randaberg hang på, men kom aldri nærmere. RHK-spillerne scoret jevnt og trutt, men det gjorde også hjemmelaget som til slutt vant kampen 31–28.

Toppscorer for Randaberg var Lillian Tunge (7) og Ida Lineah Nilsen Løland (6).

Neste kamp for Randaberg er 10. februar, hjemme mot Havørn.