RIL-talentene med fin start i 2. divisjon - og ungguttene følger etter

Randaberg D2 består av spillere fra 14 til 18 år.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: Damelaget leder eliteserien, har suksess i Europacupen og spiller semifinale i NM søndag, men bak dem gror det også godt.

Klubbens rekruttlag består av spillere mellom 14 og 18 år, men i serien gjør laget det godt også mot langt eldre spillere.

Etter seks serierunder er Randaberg 2 på 3. plass i 2. divisjon med seks seire og ett tap på sine sju første seriekamper.

Senest i går kveld ble det ny seier, 3–0 på bortebane mot Åustrått. Ut fra oppsettet er siste seriekamp før nyttår spilt, men 11. januar er det på an igjen, med seriekamp hjemme i Randaberghallen mot Hinna.

På laget er det flere spillere som også er den del av A-lagets spillertropp. Her finner vi blant annet Hermine Fossmark, Kaja Langfeldt, Chloè Stinson og Vår Eikevik Ravndal. I tillegg er det også flere andre gode volleyballspillere som utvikler seg godt.

I helgen skal tre spillere fra Randaberg delta på lukket samling, der skal det kjempes om en plass på regionslaget og tur til Oslo på NM Regionlag 13.-15. januar 2023.

Fra Randaberg er Camilla Alexa Stinson, Hermine Fossmark og Aurora Kolnes Brimsø tatt ut.

Randabergs rekruttlag for herrer spiller i 3. divisjon og er på en fin 2. plass i serien.
Les også

Ny opplevelse - spilte sittevolleyball for første gang i serien

På herresiden er det også bedre rekruttering enn på flere sesonger. RIL 2 spiller i 3. divisjon og er der foreløpig på 2. plass etter fire spilte kamper. I den siste kampen ble det 3–0 seier mot Hinna 4, mens det kan bli seier mot Austrått 2 i neste serierunde som spilles på mandag i Austråtthallen.

Randaberg har bare tapt en av kampene i 3. divisjon, mot KFUM Stavanger, men da i sittende volleyball.

Dette var uvant for spillerne og laget tapte knepent 2–3 mot laget som Erling Trondsen er spiller og leder for.

Denne helgen er fire spillere fra klubben tatt ut på lukket kretssamling hvor man skal forsøke å ta seg med til regionslaget som skal spille NM i januar. Fra Randaberg IL Volleyball har August Bø, Diego Bottazzin, Sean Veselovsky og Oscar Thorstvedt blitt tatt ut.

Publisert: