HÅNDBALL: De spilte sin 13 kamp i serien og gikk på sitt 13 tap, denne gang mot Sola, laget som lå på nest siste plass på tabellen før gårsdagens kamp.

I Randaberghallen var det gjestene som var det beste laget fra start til mål. Sola ledet 10–3 etter 13 minutter og da var det strengt tatt kjørt for hjemmelaget.

Etter første omgang hadde Randaberg scoret 6 mål, mens Sola hadde nettet 14 ganger.

I andre omgang var det mye av det samme - for Sola var best i det meste. Da sluttsignalet gikk hadde Sola 4 vunnet kampen så klart som 31–13.

Etter 13 kamper er Randaberg uten poeng, men sesongen er ikke over. Allerede 18. mars er det nye muligheter - hjemme mot Sandnes/Bogafjell. Laget har igjen tre seriekamper å spille