Randaberg gikk på nok et tap - en blytung sesong har én kamp igjen

Randabergs A-lag gikk på nytt tap, i nest siste serierunde.

Randaberg gjorde et forsøk, men Varhaug vant og var best.
  • Per Thime
Publisert:

FOTBALL: Randaberg tapte mot Varhaug, i det som var lagets aller siste kamp i historien for laget på den gamle kunstgrasbanen.

5–1 sto det på dommerkortet etter 90 minutter.

Randaberg hang bra med, holdt målet rent i 19 minutter, men så tok gjestene ledelsen 1–0 etter scoring av Sondre Dvergsdal, men ved god hjelp av et tafatt Randaberg-forsvar.

Men, minuttet etter var Randaberg i angrep, men denne gang var det Varhaugs forsvar som ikke hang sammen, da Sander Økland Schøld klarte å sette ballen i mål. Da sto det 1–1.

Det skjedde mye i denne perioden, men det var Varhaug som kom i føringen. 26 minutter var spilt da laget tok ledelsen 2–1, målscorer Thomas Moi. To minutter senere ble det 3–1, for Svein Terje Sinland sørget for scoring - og 3–1 etter første omgang.

Randaberg skapte ikke mange sjansene, men to minutter før pause kunne det blitt redusering, men keeper til Varhaug fikk en slått en god sjanse fra Thomas Granhøy Gundersen til corner.

Varhaug vant klart mot Randaberg.

I andre omgang sleit begge lag med å skape de store sjansene, men Varhaug var laget som førte store deler av den første halvtimen den kjølige høstkvelden.

Det ble 10–0 i vårens kamp til Varhaug, men i dag leverte Randaberg tross alt bedre, men Varhaug vinner kampen fortjent, for da Rasmus Auestad scora tre minutter før slutt sto det 4–1.

Minutter senere ble det 5–1 – målscorer var innbytter Eirik Bergli. Varhaug vinner kampen klart og de vinner fullt fortjent, selv om noen av målene kunne vært unngått.

En blytung sesong nærmer seg slutten, for Randabergs siste kamp denne sesongen er neste helg på Ogna, for da venter Brusand i siste serierunde.

Se dårlige bilder - bla til høyre hvis du orker...

Publisert: