Sesongens største seier for B-laget - vant 10–2

Sondre Ekrene Valen scoret hat-trick for Randaberg da B-laget vant mot Tjensvoll. Her setter han inn 2–0 ledelse i første omgang.
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL: Randabergs B-lag var i slaget i mandagens kamp mot Tjensvoll - og i første omgang var det spesielt en spiller som visste hvor målet sto.

Sondre Ekrene Valen scoret hat-trick etter mål etter 9, 10 og 29 minutter.

Etter 21 minutter reduserte Tjensvoll, slik at det sto 3–1 etter 30 minutter av omgangen.

Før pause scora Randaberg ytterligere to ganger. 32 minutter var spilt da Anders Sivertsen la på til 4–1 og Marius Olsen sørget for 5–1 tre minutter før pause.

To gule kort i første omgang, hvor ett ble servert Magnus Bjørklund Kaasen, Randaberg.

I andre omgang fortsatte målene å renne inn bak Tjensvolls etter hvert «svimle» keeper.

Randaberg satte scoringsrekord for sesongen da de også satte fem baller i nettet i andre omgang og vant kampen hele 10–2.

– Jeg er veldig fornøyd med spillerne i dagens kamp. Dette er et lag som har blitt bedre og bedre utover i sesongen. Strukturen er bedre, fysisk er de bedre og nå spiller vi med kombinasjoner, selvtillit og trøkk, sier Arve Sem-Henriksen Jr til Randaberg24.

Målscorere i andre omgang var Erik Brathetland (2), Mathias Morvik Walde, Michael Goc-Ong Tamminen og Marius Olsen.

Seieren var altså Randabergs største i serien, men ikke Tjensvolls største tap. I juni tapte laget hele 1–19 mot Staal 2.

Ett gult kort også i andre omgang, til Randabergs Kristian Goa Kleven. Randaberg på 7. plass på tabellen i 5. divisjon.

– Jeg er mest fornøyd med at denne kampen og resultatet kommer med våre egne spillere. Vi dominerte kampen fra start til slutt - og nå fortjener virkelig gutta en velfortjent lagfest på fredag.

Tjensvolls keeper Esben Helle Sivertsen  måtte hente 10 baller ut av eget mål. Dette er det første av kveldens innslupne mål.