FOTBALL: 8. plass er status for Randaberg før kveldens kamp mot Bryne 2 for A-laget.

20 april var siste seier for laget da de vant 1–0 hjemme mot MIL. Siden har det blitt to tap og én uavgjort, i forrige kamp borte mot Vidar 2.

Kveldens motstander er altså Bryne 2, men en del av Brynes A-tropp ble brukt i gårsdagens cupkamp mot Rosseland. Det er dermed mye som tyder på at det er et rent juniorlag som stiller for gjestene.

– Jeg så at det ble brukt noen av spillerne som vanligvis spiller for rekruttlaget, men Bryne har sannsynligvis ikke dårlige spillere uansett, så dette blir ingen lett kamp selv om vi trolig møter et ungt lag, sier Randaberg-trener Martin Hestvik.

Foto: Arkivbilde

Bryne er to plasser foran Randaberg på tabellen, men det skiller bare ett poeng. Det er stort sett en jevn pulje, hvor bare Sola i øyeblikket er uslåelig. Sola topper med full pott etter åtte kamper, mens Randaberg står med 10 poeng etter sju seriekamper.

– Vi trenger en sier for å få momentum igjen, det er det ingen tvil om. Vi skal stille et bra lag, men vi har ennå skader på noen spillere og det er to spillere som også er bortreist og som ikke kan være med.

Marius Naustdal Storevik og Ole-Kristian Førde er skadet , Adrian Wasbø soner karantene etter utvisningen sist mot Vidar, mens Paal Vistnes og Fredrik Hana Voss er bortreist.

Kampstart på Randabergs utmerkede grasbane i kveld er klokken 19.00.